Kana za obrve

Odvraća li vas veliki izbor nijansi kane od kupovine? Koči li vas strah od (pre)toplih i narančastih nijansi kane da svojim klijentima u svom salonu pružite najbolju moguću uslugu?

U našoj ponudi pronaći ćete dva svjetski poznata brenda za bojanje obrva kanom.

Kako se razlikuju?

Glavna razlika između ova dva proizvođača je u tome što se So Henna nanosi u samo jednom sloju, dok se Brow Xenna nanosi u više slojeva.

Prirodna kana za obrve So Henna iz Velike Britanije je revolucionarni proizvod koji dolazi u 7 nijansi, s bogatim smeđim tonovima u boji kave. Postojanost kane impresionirat će vas i vaše klijente. Prirodni “pepeljasti” završetak osigurava da obrve NISU narančaste!

Prirodna kana za obrve Brow Xenna iz Rusije jedan je od najprodavanijih proizvoda za kanu za obrve. Ne samo da naglašava boju i volumen vaših obrva, već i jača oslabljene i oštećene dlačice. Omogućuje optimalno bojanje obrva i kože uz efekt nježnog trajnog make-upa – bez “crvenkastog” efekta nakon završetka tretmana. Prirodni sastojci jačaju dlačice pri svakom ponovnom nanošenju i pomažu vratiti prirodan oblik obrva. Pažljivo odabrani sastojci omogućuju postojanost kane na kosi do 6 tjedana.

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 90 €
Narudžbe predane do 15 sati šaljemo isti dan!
Prijavite se na e-novosti i ostvarite 10% popusta
Ažuriranje…
  • No products in the cart.