VB HR – Banner – Nagradna igra – 1 (1)VB HR – Banner Mobile- Nagradna igra – 600×500 – 1

NAGRADNA IGRA! 🖤

Sudjeluj u uzbudljivoj nagradnoj igri i osvoji najnapredniju kozmetičku lampu Moon Light u vrijednosti 200€ koja je zaludjela svijet kozmetike. Kroz donji obrazac predaj svoju email adresu i već si u bubnju za izvlačenje.

Sudjeluj i pobijedi!

Kroz donji obrazac predaj svoju email adresu i već si u bubnju za izvlačenje.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  1. članak

  Organizator nagradne igre je tvrtka VOILA BEAUTY SHOP, JAN JEVŠOVAR S.P., Šaleška cesta 19, 3320 Velenje (u daljnjem tekstu: organizator).

   

  2. članak

  U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo osobe starije od 18 godina. Ukoliko u nagradnoj igri sudjeluje osoba mlađa od 18 godina, pristanak za sudjelovanje daje skrbnik, roditelj ili drugi zakonski zastupnik maloljetne osobe. Izjava o pristanku za maloljetnu osobu daje se prilikom preuzimanja nagrade. Ukoliko prilikom preuzimanja nagrade skrbnik ili roditelj ili drugi zakonski zastupnik maloljetne osobe ne da izjavu o sudjelovanju, smatra se da pristanak za sudjelovanje nije dan te se u tom slučaju nagrada maloljetnoj osobi ne dodjeljuje. U nagradnoj igri ne smiju sudjelovati zaposleni, ugovorno zaposleni i zaposleni kao studenti u tvrtki VOILA BEAUTY SHOP, JAN JEVŠOVAR S.P. te njihovi uži članovi obitelji. Kao uži članovi obitelji smatraju se: (a) supružnik ili izvanbračni partner zaposlenog, (b) rođaci u ravnoj liniji do drugog koljena (roditelji i djedovi i bake) te rođaci u bočnoj liniji do četvrtog koljena (braća i sestre, tete i stričevi, bratići i sestrične) zaposlenog, (c) posvojitelj ili posvojenik zaposlenog, te rođaci posvojitelja u ravnoj liniji do prvog koljena (roditelji posvojitelja) i u bočnoj liniji do trećeg koljena (braća i sestre posvojitelja, nećaci i nećakinje posvojitelja), (d) osobe koje su s zaposlenim u svaštvu u ravnoj liniji do prvog koljena (roditelji ili posvojitelji supružnika ili izvanbračnog partnera zaposlenog) i u bočnoj liniji do drugog koljena (braća i sestre supružnika ili izvanbračnog partnera zaposlenog), (e) ostale osobe koje sa zaposlenim žive u istoj životnoj zajednici. Ukoliko se prilikom izvlačenja pokaže da je dobitnik osoba koja prema ovim pravilima ne smije sudjelovati u nagradnoj igri, nagrada se takvoj osobi ne dodjeljuje, već se izvlačenje ponavlja toliko puta dok se ne izvuče osoba koja ima pravo sudjelovanja u nagradnoj igri i koja je opravdana za primanje nagrade prema ovim pravilima.

  Sudjelovanje u nagradnoj igri nije uvjetovano kupnjom. 

  Dodjeljuje se nagrada:

  KOZMETIČKA LED LAMPA 28″ (MOON LIGHT) u crnoj boji vrijednosti 199.90€.

   

  3. članak

  Izvlačenje dobitnika odvija se pomoću online alata https://random.onl/, koji odabire nasumični broj pobjednika s Excel liste svih prijavljenih email kontakata.

  Dobitnici će biti objavljeni najkasnije 4 radna dana nakon datuma završetka nagradne igre.

  Podaci o svim sudionicima su dio zapisnika.

  Dobitnicima će biti poslano email obavijest na navedenu email adresu koju su dostavili za sudjelovanje u nagradnoj igri.

  Dobitnici će također biti objavljeni putem poruke na mailing listama organizatora, koje upravlja organizator.

  Pri objavi dobitnika objavit će se ime i prezime dobitnika te nagrada koju je dobitnik osvojio.

  Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 8 dana od objave dobitnika, inače se nagrada ne dodjeljuje. Nagrada se preuzima tako da dobitnik dostavi organizatoru svoje podatke, i to: ime i prezime, adresa stalnog prebivališta, OIB, kopija osobne iskaznice.

  Nagradu organizator dodjeljuje dobitniku najkasnije u roku od 8 radnih dana od primitka svih potrebnih dokumenata odnosno podataka, ili prema dogovoru s dobitnikom u drugom roku.

   

  4. članak

  Organizator nagradne igre ima pravo objaviti osobne podatke dobitnika u promotivne i marketinške svrhe prilikom dodjele nagrade.

  Sudjelovanjem u nagradnoj igri, sudionici pristaju da organizator njihove podatke, sukladno zakonodavstvu o zaštiti osobnih podataka, pohrani u bazi podataka i koristi ih za obavještavanje o nagradnoj igri te za druge marketinške i promotivne svrhe. Organizator će imati pravo koristiti te podatke do opoziva. Svoj opoziv sudionici mogu poslati u bilo kojem trenutku na [email protected] s napomenom “Zahtjev za opoziv korištenja osobnih podataka”. U slučaju primitka opoziva, organizator će izbrisati podatke tog sudionika iz svoje baze. Svi podaci sudionika prikupljaju se na sjedištu organizatora, VOILA BEAUTY SHOP, JAN JEVŠOVAR S.P., Šaleška cesta 19, 3320 Velenje, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka.

   

  5. članak

  Sudjelovanjem u nagradnoj igri, sudionici u potpunosti prihvaćaju pravila ovog Općeg pravilnika te dodataka istom. Ovaj Opći pravilnik i svi njegovi dodaci dostupni su na sjedištu organizatora, a bit će objavljeni i na web stranici www.voilabeauty.hr.

  Svi izrazi korišteni u muškom rodu u ovom pravilniku, koriste se neutralno za ženski i muški rod.

  U slučaju bilo kakvog spora ili nejasnoća, ova pravila se smatraju primarnima u odnosu na sve eventualne druge objave, bilo u tiskanoj, elektroničkoj ili bilo kojoj drugoj formi.

  Organizator može u bilo kojem trenutku promijeniti pravila, ako je to potrebno. Eventualne promjene pravila bit će dostupne na isti način kao i ovaj pravilnik.

  Sve eventualne sporove rješava uprava organizatora. U slučaju teže povrede ovog pravilnika, organizator može poništiti dio ili cijelu nagradnu igru i ponoviti je s odgovarajućim ispravcima. U slučaju sudskih sporova koji nastanu u vezi s nagradnim izvlačenjem, nadležan je sud u Celju.

   

  6. članak

  Ovaj pravilnik stupa na snagu danom 14.6.2024.

  Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 90 €
  Narudžbe predane do 15 sati šaljemo isti dan!
  Prijavite se na e-novosti i ostvarite 10% popusta
  Ažuriranje…
  • No products in the cart.