Brusilica za manikuru i pedikuru Activ Power N20

84.95 

Na zalihi

  
Dodaj na seznam želja

Brusilica za manikuru i pedikuru Activ Power N20

Uređaji Activ Power značajno poboljšavaju pripremu noktiju i kožice oko noktiju tijekom tretmana manikure i pedikure. Uređaji su usavršeni do najsitnijih detalja što rad s njima čini lakim i učinkovitim.

Učinkovita priprema noktiju tijekom manikure

Praktična brusilica Activ Power N20 je uređaj koji je savršen za tretmane manikure i pedikure. Omogućava učinkovitu pripremu noktiju za daljnje tretmane i značajno poboljšava uklanjanje ostataka prethodnih radova. Odgovarajući balans glave, dobro promišljene funkcionalnosti i digitalni zaslon s transparentnom kontrolnom pločom čine uređaj savršenim za profesionalno i kućno korištenje.

Praktična glava sa sistemom Twist-Lock

Ergonomska glava omogućava učinkovit rad. Opremljena je Twist-Lock sustavom, jednostavnim za korištenje, koji omogućava brzu i elegantnu izmjenu nastavaka za brušenje. Rad s uređajem je stoga jednostavan i učinkovit što će znati cijeniti zahtjevni korisnici. Zbog odgovarajućeg profiliranja glava je savršena za precizne tretmane bez pretjeranog zamaranja ruke.

Precizne funkcije za udobno korištenje

Brusilica je opremljena funkcijom pauze koja vam omogućava da privremeno prekinete rad bez potrebe da isključite cijeli uređaj. Intuitivna nadzorna ploča omogućava trenutnu promjenu brzine rotacije, aktiviranje pauze i kontrolu smjera rotacije, čineći uređaj udobnim i učinkovitim za korištenje. Na digitalnom zaslonu možete pratiti trenutnu brzinu, smjer rotacije i status pauze. Plastični držač za glavu je rješenje koje omogućuje praktičnu montažu pod različitim kutovima što osigurava fleksibilnost i povećava udobnost korištenja. Zahvaljujući ovim naprednim funkcionalnostima, manikura postaje ne samo precizna, već i iznimno ugodna i prilagođena individualnim potrebama korisnika.

Savršeni komplet nastavaka za lakši rad

Udoban i učinkovit rad s brusilicom uvelike ovisi o odabiru odgovarajućih nastavaka za brušenje. Set dijamantnih nastavaka raznih oblika koji se pričvršćuju na uređaj omogućava učinkovito provođenje različitih tretmana – kako pripreme kožice oko noktiju, tako i pripreme ploče nokta te rada s gel ili akrilnom masom. Odabrani nastavci za brušenje, držač i pričvršćena brusna ploča bit će prikladni i za profesionalne korisnike i za početnike.

Jednostavna konstrukcija s visokom funkcionalnošću

Zahvaljujući klasičnim bojama, okruglim oblicima i minimalističkoj konačnoj obradi, ovaj se model savršeno uklapa u stil gotovo svakog interijera. Uređaj je opremljen gumiranim nožicama koje osiguravaju stabilnost tijekom korištenja. Kućište uređaja izrađeno je od bijele plastike koja mu daje elegantan izgled, a plastika je izdržljiva i lako se čisti.

Tehnički podaci
  • Boja kućišta: bijela
  • Brzina rotacije: 0 – 35.000 okretaja/minutu
  • Veličina nastavka za brušenje = 2,32 mm
  • Glava s mehanizmom Twist-Lock (zamjena nastavka za brušenje u jednom potezu)
  • Napajanje: putem žice
  • Snaga: 35W
  • Ulazni napon: 220-240V

Garancija: 12 mjeseci

U kompletu dobivate: brusilicu (podnožje), glavu, kabel za napajanje, nožni pogon, komplet dijamantnih nastavaka za brušenje (slika), plastični stalak za odlaganje glave i upute.

Upozorenja

Brusilicu morate koristiti u skladu s uputama proizvođača. Čuvajte ju van dosega djece i ne koristite ju u vrlo vlažnim prostorima. Uređaj je neupotrebljiv ako su kabel za napajanje ili oprema oštećeni. Za najveću razinu sigurnosti uređaj tijekom nekorištenja isključite iz struje.

Podijeli sa prijateljima
SKU: 147798

Recenzije

Ovaj proizvod još nema recenzija.

Ostavi recenziju
Morate biti prijavljeni da biste objavili recenziju. Prijavi se
Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 90 €
Narudžbe predane do 15 sati šaljemo isti dan!
Prijavite se na e-novosti i ostvarite 10% popusta
Ažuriranje…
  • No products in the cart.