Papirnate vrećice za sterilizaciju

Od 12.95 

  
Dodaj na listu želja

Papirnate vrećice za sterilizaciju (100 kom)

Naše sterilizacijske vrećice s indikatorima boje izrađene su od sulfatne celuloze, pružajući trajno i pouzdano rješenje za sterilizaciju instrumenata. Uz gustoću od 70 g/m2, ove vrećice pružaju optimalnu zaštitu, a istovremeno propuštaju molekule zraka koje učinkovito filtriraju bakterije i druge mikroorganizme.

Ključna značajka naših vrećica je primjena indikatora boja na pakiranju. Ovi pokazatelji igraju ključnu ulogu u razlikovanju steriliziranih instrumenata od nesteriliziranih, budući da prolaze kroz vidljivu promjenu boje. Kada sterilizator ispravno radi, vanjski indikatori se mijenjaju iz određene boje, poput bež, u živo ljubičastu, prema utvrđenim standardima.

Kako bi se osigurao jednostavan vizualni pregled, indikatori su strateški postavljeni u dostupna područja torbe. Nakon završetka ciklusa sterilizacije indikatorska oznaka svakog indikatora uspoređuje se s bojom referentnog standarda. Ako indikator pokazuje negativan rezultat kontrole, to znači da se svi instrumenti obrađeni u ovom ciklusu smatraju nesterilnim.

Ponosimo se iznimnim svojstvima naših vrećica, što uključuje otpornost na vlagu, što osigurava da ostanu hermetički zatvorene i nepromijenjene kada su izložene pari ili vlažnom okruženju. Kvaliteta i cjelovitost materijala održavaju se čak i pri visokim temperaturama, osiguravajući čvrstoću i nepropusnost tijekom cijelog procesa sterilizacije.

Usklađenost sa zahtjevima CE za nas je od najveće važnosti jer osiguravamo da naše vrećice zadovoljavaju potrebne standarde kvalitete i propise. Osim toga, ove su vrećice dizajnirane da budu ekološki prihvatljive, jer se materijal brzo raspada, što omogućuje jednostavno i sigurno odlaganje.

Primjena: Vrećice za sterilizaciju imaju široku primjenu u medicinskim ustanovama, kozmetološkim i kozmetičkim salonima, posebno za zračnu sterilizaciju manikure, medicinskih instrumenata u ormarima za suhu toplinu, autoklavima i drugim uređajima.

Proces sterilizacije odvija se u tri faze: ručno ili automatsko čišćenje instrumenata, dezinfekcija instrumenata posebnim otopinama i na kraju sterilizacija suhih instrumenata u sušilici. Naše papirnate vrećice koriste se u trećoj fazi ovog procesa.

Značajke:

Boja: Bijela

Veličina: 100x200mm ili 100x250mm

Pakiranje: 100 vrećica

Podijeli sa prijateljima
SKU: 42432432432423

Recenzije

Ovaj proizvod još nema recenzija.

Ostavi recenziju
Morate biti prijavljeni da biste objavili recenziju. Prijavi se
Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 90 €
Narudžbe predane do 15 sati šaljemo isti dan!
Prijavite se na e-novosti i ostvarite 10% popusta
Ažuriranje…
  • No products in the cart.