Škarice InLei®

27.00 

Na zalihi

  
Dodaj na seznam želja

InLei® škarice

Profesionalne škarice InLei® s 100% proizvedene u Italiji od vrlo kvalitetnog čelika. Lagane su i nevjerojatno učinkovite. 

Osiguravaju “clean” čist in precizan rez – takav kakav stilistica i treba tijekom oblikovanja obrva i produživanja trepavica. 

  • 100% izrađeno u Italiji
  • Nehrđajući čelik AISI 420
  • Ravni i tanki vrhovi
  • Najveća preciznost
  • Primjerene za sterilizaciju u sterilizatoru

Profesionalne škarice su izrađene od nehrđajućeg čelika AISI 420. Dobar materijal, obrađen na neispravan način, ne bi pružio željene rezultate. Zato smo osigurali da je svaka faza obrade izvršena s najvećom pozornošću. Sirovina je kovana, očišćena trakama, a zatim izvaljana. 

Oštrice su rezultat posebnog postupka koji uključuje oštrenje, provjeravanje i ručno prilagođavanje oštrica. Imaju iznimno fine vrhove koji pomažu prilikom savršenog oblikovanja produžetaka trepavica s obzirom na potrebe oka stranke, ali i prilikom iznimno preciznog rezanja ljepljive trake ili bilo kojeg drugog radnog materijala.

Omogućavaju vam čisto rezanje prilikom prvog pokušaja bez zastajkivanja. Iznimno su lagane, jednostavne za držanje i udobne za rukovanje. Jednom riječju: vrlo stručno i profesionalno.

Zašto biste se zadovoljili Bilo kakvim škarama kad možete odabrati odlično pomagalo koje će vam olakšati precizan rad? Oslanjanje na talijansku proizvodnju je uvijek veliko jamstvo kvalitete. S lakoćom se mogu sterilizirati u sterilizatoru uz poštivanje standardnih mjerila za sterilizaciju nehrđajućeg čelika.

Originalna ambalaža štiti škare od eventualnih padova ili oštećenja.

Podijeli sa prijateljima
SKU: ILSCI

Recenzije

Ovaj proizvod još nema recenzija.

Ostavi recenziju
Morate biti prijavljeni da biste objavili recenziju. Prijavi se
Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 90 €
Narudžbe predane do 15 sati šaljemo isti dan!
Prijavite se na e-novosti i ostvarite 10% popusta
Ažuriranje…
  • No products in the cart.